BUSINESS SOFTWARE

IT-systemen, koppelingen, voorraadbeheer, apps en meer

Maak je bedrijf slimmer

IT-systemen en mobile apps laten maken

Wij vertalen jouw merk in een strakke, snelle en goed vormgegeven website. We richten hem in zoals jij dit wilt en maken hem – waar gewenst – eenvoudig zelf aanpasbaar door middel van WordPress. Met een sterk staaltje copywriting, bewerking van afbeeldingen/content en een responsive design (dus geschikt voor tablet en telefoon), maken we jouw digitale visitekaart. 100% tevredenheidsgarantie, snel resultaat en volledig future-proof. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Let technology rule

Of het nu gaat om een mobiele applicatie waarmee je jouw personeel efficiënter in kunt plannen, je voorraad overzichtelijk kunt verwerken of een automatiseringssysteem voor je webshop: slimme IT-systemen zorgen ervoor dat je sneller, efficiënter en betrouwbaarder te werk kunt. Doorgaans zijn dit dan ook slimme investeringen, met tijds- en geldwinst als gevolg. De technologie is er, ben jij er klaar voor?

app laten maken

Onze developers gaan met liefde aan de slag met jouw mobiele applicatie. Van vormgeving tot development: we zorgen ervoor dat we een app ontwikkelen die doet wat het moet doen, no-nonsense. 

voorraadbeheer

Met onze slimme voorraadbeheer systemen maken we het mogelijk om je voorraad real-time inzichtelijk te houden, in duidelijke overzichten. Waar gewenst koppelen we deze met je webshop, bestaande ERP- of boekhoudsystemen. 

Waarom B11 Media?​

Software die je verder helpt!

We starten met een intake: een goed gesprek waarbij we benieuwd zijn naar jouw verhaal. Als het om applicaties gaat, vragen we zo concreet mogelijk naar het doel, de functionaliteiten en de vormgeving. Wanneer het gaat om IT-systemen en bedrijfssoftware, kijken we samen naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Bestaande software of software op maat? Werk je al met software? Dan kunnen we daarmee koppelen. Either way: we maken je bedrijf slimmer. 

AUTOMATISERING

Webshops lenen zich er uitstekend voor om het geheel te automatiseren. Denk hierbij aan bestellingen die direct gekoppeld zijn aan voorraad, maar ook aan boekhouding. Maar ook het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen valt onder de categorie ‘dit kunnen ze bij B11’. Laat ons je helpen om je bedrijf slimmer te maken!

Online systemen
Een online reserveringssysteem voor je kapperszaak? Een virtual tour door jouw kantoor? Een beveiligde omgeving waar alleen leden toegang tot kunnen krijgen? Online reviews? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze CASES

Apps

Onze eigen app

Meer informatie →

Business software

Plan en voorraad beheer systeem

Meer informatie →

Mobile first | How it looks!

60% van je bezoekers zijn mobiel.

Wanneer men op een niet-mobiel vriendelijke website terecht komt, geeft ruim 61% er de voorkeur aan om bij een concurrent te gaan kijken.

 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

E-mail:

ritchie@b11media.nl

Telefoon:

085 002 1290

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Ritchie - B11 Media
Neem contact op met Ritchie van de Graaf!​

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING